Album nou de la Robert Plant

Album nou de la Robert Plant

Robert Plant, solistul legendarei trupe Led Zeppelin, lansează un nou album pe 13 octombrie....

Gardienii Galaxiei Vol. 2

Gardienii Galaxiei Vol. 2

‘Gardienii Galaxiei Vol. 2’ Data: 05 mai Actori: Chris Pratt, Zoe Saldana, Kurt Russell, Dave...

 Concurs de 4 stele la RPH

Concurs de 4 stele la RPH

Luna Mai e mai frumoasă dacă asculți Radio Prahova! Mai ales că aici sărbătorim în continuare...

D'ale lui Pacala

D'ale lui Pacala

-de Roxana Matache -Joi, 9 iunie, la Sala Teatrului pentru Copii -Ora: 11:00 -Scenografia:...

 • Album nou de la Robert Plant

  Album nou de la Robert Plant

 • Gardienii Galaxiei Vol. 2

  Gardienii Galaxiei Vol. 2

 • Concurs de 4 stele la RPH

  Concurs de 4 stele la RPH

 • D'ale lui Pacala

  D'ale lui Pacala

Filmările pentru cel de-al optulea sezon al serialului "Game of Thrones" ("Urzeala tronurilor"), care va fi și ultimul din această producție, vor începe în luna octombrie a acestui an, conform unui anunț făcut de actorul Nikolaj Coster-Waldau, interpretul personajului Jaime Lannister, într-un interviu pentru site-ul Collider.com.
"La început, am știut ce se va întâmpla în primele trei sezoane. După aceea, am aflat ce se întâmplă sezon cu sezon. Primim scenariile cu aproximativ o lună înainte de începerea filmărilor și așa aflăm ce urmează să se întâmple în respectivul sezon. Încă nu știu cum se vor desfășura lucrurile în următorul sezon. Începem filmările în octombrie, așa că poate peste câteva săptămâni o să primim scenariile și voi afla. Sunt extrem de curios", a mărturisit actorul.
Deși Nikolaj Coster-Waldau nu știe la ce să se aștepte de la ultimele episoade ale serialului "Game of Thrones", declarația sa are darul de a-i liniști pe fanii personajului Jaime Lannister, întrucât acesta va apărea și în sezonul al optulea, în pofida numeroaselor pericole prin care trece în cel de-al șaptelea sezon, difuzat în această perioadă de postul HBO.
De obicei, filmările la un nou sezon din "Game of Thrones" începeau în luna august și se încheiau în februarie, însă sezonul al optulea va avea doar șase episoade, spre deosebire de cele zece episoade ale sezoanelor 1 — 6 și cele șapte episoade ale actualului sezon. Este adevărat însă că aceste șase episoade vor fi mai lungi și mai încărcate de acțiune. Deocamdată data la care va avea loc premiera celui de-al optulea sezon nu a fost stabilită.

Sursa: http://www.agerpres.ro