Vunk si invitatie la musical

Vunk si invitatie la musical

Pe 25 mai, la Sala Polivalenta, trupa Vunk pune in scena unul dintre cele mai grandioase...

Gardienii Galaxiei Vol. 2

Gardienii Galaxiei Vol. 2

‘Gardienii Galaxiei Vol. 2’ Data: 05 mai Actori: Chris Pratt, Zoe Saldana, Kurt Russell, Dave...

Resident Evil: The Final Chapter

Resident Evil: The Final Chapter

‘Resident Evil: The Final Chapter - Capitolul final’ Data: 2 Februarie Actori: Milla...

D'ale lui Pacala

D'ale lui Pacala

-de Roxana Matache -Miercuri, 24 mai, la Sala Teatrului pentru Copii -Ora: 10:00...

 • Vunk si invitatie la musical

  Vunk si invitatie la musical

 • Gardienii Galaxiei Vol. 2

  Gardienii Galaxiei Vol. 2

 • Resident Evil: The Final Chapter

  Resident Evil: The Final Chapter

 • D'ale lui Pacala

  D'ale lui Pacala

Ed Sheeran are, de departe, unul dintre cele mai asteptate albume ale anului, iar asta s-a vazut in entuziasmul cu care au fost primite primele single-uri lansate.
Desi unii critici l-au dat drept plicitistor si repetitiv, "Divide" a reusit sa stranga pe Youtube, in total, peste un miliar de vizualizari cu videoclipurile si lyric video-urile pentru single-urile incluse pe acest material. In plus, a mai reusit sa stranga si undeva la peste 3 milioane de abonati noi ai canalului sau, totul datorita succesului pe care l-au avut noile single-uri.
Nici Spotify nu a scapat de atentia fanilor cantaretului britanic. Serviciul de streaming a inregistrat peste 237 de milioane de ascultari in intreaga lume in dreptul lui Ed Sheeran, fiind depasita astfel performanta lui The Weeknd, care stransese 223 de milioane de ascultari anul trecut, odata cu lansarea albumului “Starboy”.
Si ca succesul sa fie complet, Ed Sheeran a debutat si pe prima pozitie in Billboard 200 cu “Divide”, care a vandut peste 450.000 de unitati. “Castle on the Hill” a fost primul single lansat, urmat la scurt timp de “Shape of You” care a avut un impact si mai mare. “Castle on the Hill” a urcat pana pe locul 6 in Billboard Hot 100, in timp ce “Shape of You” a urcat pe prima pozitie in toate teritoriile in care a fost lansata oficial si promovata, de la Europa la Filipine, Noua Zeelanda, India sau Brazilia.

Sursa: http://www.urban.ro